Juridisch

Ik heb teksten vertaald op divers terrein voor de grootste advocatenkantoren in Nederland, zoals Baker & McKenzie, NautaDutilh, Clifford Chance, Loyens & Loeff en Houthoff. Naast vertalingen op allerlei praktijkgebieden, zoals ICT-recht, arbeidsrecht en geschillen & arbitrage, ben ik gespecialiseerd in Vastgoed en Notariaat.

 

Zakelijk & financieel

Ik verzorg Engelse vertalingen voor een groot aantal prestigieuze accountantskantoren en voor fiscalisten in Nederland. De voor deze en andere opdrachtgevers verrichte vertaalwerkzaamheden betreffen jaarrekeningen, belastingcorrespondentie, leningsovereenkomsten en opdrachtbevestigingen, naast talrijke andere documenten.

Verder ontvang ik regelmatig opdrachten van het meest vooraanstaande bedrijf voor vastgoed- en hypotheekbeheer van Nederland voor de vertaling van teksten die het moet produceren om zijn klanten te informeren.

 

PR & marketingcommunicatie

De ervaring die ik heb opgedaan in marketingcommunicatie staat garant voor een hoogwaardige vertaling van uw marketing stukken. Of u nu een extern publiek benadert met een marketingplan, promotiecampagne of verkoopgesprek, of zich tot medewerkers richt met interne mededelingen of een presentatie, u kunt ervan op aan dat uw boodschap vertaald wordt in helder en bondig Engels dat is afgestemd op uw doelgroep.

“Machines translate words, but they cannot translate meaning.”